Datum NK Beach Handball 2020 bekend!

Datum NK Beach Handball 2020 bekend!

De datum voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball is bekend! Dit jaar wordt het NK gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 juni op het Ermerstrand in Erm. Dit is een verandering ten opzichte van onze vorige locatie Molecaten Flevostrand. Zij zijn afgelopen jaren een prettige partner geweest om het NK mee te organiseren. 

Een meer geschikte ondergrond en compactere setting van velden, zijn redenen om de verhuizing definitief te maken. Hierbij wordt verwacht dat de prestaties en sfeer verder vergroot worden. Wij kijken uit naar de volgende samenwerking, nu met Recreatiepark Ermerstrand!

Wil je ook deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap? Kwalificeer je dan via de NK-Kwalificatietoernooien in de Beach Handball Tour. Ga naar de kalender om te zien welk toernooien er zijn!