Uitnodiging OldStars walking handball

Uitnodiging OldStars walking handball

Beste handbalvrienden,

De nieuwe handbalvorm ‘OldStars walking handball’ voor 55+ers blijft flink groeien in Nederland! Ongeveer een jaar geleden zijn de eerste verenigingen met walking handball gestart en inmiddels staat de teller al bijna op 20. Ook zitten verschillende handbalverenigingen in de opstartfase, waarbij de meeste ondersteund worden door het Nationaal Ouderenfonds. Het lijkt ons daarom een mooi moment om een bijeenkomst te organiseren om met elkaar
kennis te maken, successen te delen en geïnteresseerde verenigingen te informeren om ook te starten met OldStars walking handball. Mocht je dus nog twijfelen of vragen hebben, meld je dan ook zeker aan!

Wat?                      Bijeenkomst m.b.t. “OldStars walking handball”
Wanneer?             Zondag 29 maart
Waar?                   Ahoy Rotterdam
Hoe laat?              13:30 – 15:00 uur, ontvangst vanaf 13:00 uur
Voor wie?            Alle al actieve walking handball-verenigingen en verenigingen die interesse hebben
Aanmelden?       Via walkinghandball@handbal.nl
Uiterlijk?             Maandag 23 maart

Na afloop van de bijeenkomst ontvang je een vrijkaart voor de EK-kwalificatiewedstrijd van onze nationale damesploeg tegen Spanje (aanvang 16:00 uur). Voor deze bijeenkomst geldt een maximum van 60 personen, met maximaal 2 personen per vereniging. Als jullie met meer personen willen komen, dan kunnen we op 23 maart laten weten dit mogelijk is.

Graag tot ziens op 29 maart in Ahoy!

Vriendelijke groet,
Danny de Ruiter, Nederlands Handbal Verbond
Johan Annema, Nationaal Ouderenfonds