Koningsspelen 2020

Koningsspelen 2020

Op vrijdag 17 april 2020 vinden de Koningsspelen plaats. Het sportieve Oranjefeest voor alle kinderen op basisscholen in Nederland. Breng onze sport verder onder de aandacht en meld je aan voor de koningsmatch. 

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is de Koningsmatch bedacht.

Via het online platform kun je eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat jullie mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden! Daarnaast ontvang je een officiële Koningsspelenvlag en maak je kans op een van de Koningsspelen bidonkratten.

Benieuwd hoe de Koningsmatch werkt? Bekijk dan hier de video of neem een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch