Kwiek Raalte en Fortissimo naar de Eredivisie

Kwiek Raalte en Fortissimo naar de Eredivisie

Op 24 maart jongstleden heeft het bondsbestuur besloten om de competities te beëindigen en de promotie-degradatieregeling te laten vervallen. In het begin van het seizoen 2019/2020 is reeds gecommuniceerd dat de eredivisie dames seizoen 2020/2021 uitgebreid zal worden naar 12 teams.

De verenigingen Kwiek Raalte en Fortissimo hebben inmiddels reeds via het Digitaal wensen en opmerkingen formulier zaal en veld laten weten graag te promoveren naar de eredivisie en krijgen beide dan ook een plek toegewezen voor het seizoen 2020/2021.

Andere teams die graag willen promoveren of degraderen kunnen nog tot 19 april het Digitaal wensen en opmerkingen formulier zaal en veld invullen. Daarna zal het bondsbestuur de mogelijkheden onderzoeken voor de overige promoties en degradatie.