Handbalvrijwilligers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Handbalvrijwilligers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn drie handbalvrijwilligers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren Huub Senden, Marianne Lakeman-De Graaf en Maarten Hinskens namens het NHV! Jullie hebben het lintje, mede door jullie jarenlange inzet voor de handbalsport, verdiend.

Huub Senden (70) uit Margraten is oprichter van de handbalvereniging Margraten. Hij was meer dan vijfenveertig jaar actief als bestuurslid, secretaris en scheidsrechter. In het verlengde daarvan is hij lid van de werkgroep competitiezaken bij het NHV. Huub is begaan met de handbalwereld en groot fan en supporter van de Oranjedames.

Huub Senden

Marianne Lakeman-De Graaf (77). Zij was van 1978 tot 2014 actief als vrijwilliger en bestuurslid bij handbalvereniging Tornado Heerhugowaard. Zij is nog steeds actief in de volgende vrijwilligersfuncties: Sinds 1975 vrijwilliger bij het Nederlandse Handbal Verbond. Zij leidde scheidsrechters en trainers op en nam PVB-examens af tot op het hoogste niveau. Momenteel is zij nog actief als rapporteur van scheidsrechters.

Marianne Lakeman-De Graaf

Maarten Hinskens (68) uit Geleen zet zich langdurig met een positieve blik in voor de handbalsport en het NHV. Hij is een actief (Ere)lid van de Handbalvereniging Vlug en Lenig uit Geleen. Daarnaast is hij lid van het Topsportplatform en de werkgroepen tophandbal en contributies van het NHV.

Maarten Hinskens