Uitstel start RTC Handbal Zwolle

Uitstel start RTC Handbal Zwolle

Hierbij delen we je/jullie mee dat wij, het Nederlands Handbal Verbond en het Centre for Sports & Education, vandaag helaas hebben moeten besluiten om de start van het RTC Handbal te Zwolle een jaar uit te stellen.

Vanwege de corona-crisis is een optimale voorbereiding, de selectie van handbaltalenten en het samenstellen van een kwalitatief technische staf een te grote uitdaging gebleken. Hierdoor kunnen we een goede start van het RTC programma niet garanderen, zoals we die voor ogen hebben.

De komende periode werken we aan een start van het RTC Handbal in Zwolle vanaf seizoen 2021-2022. Informatie hierover zullen we met jullie delen. 

Dank voor allen die hun bijdrage hebben geleverd in de afgelopen periode voor een mogelijke start.