Beetje bij beetje gaan we weer beginnen!

Beetje bij beetje gaan we weer beginnen!

Voorzichtig kunnen we de sportactiviteiten die in maart zo abrupt werden stilgelegd weer beetje bij beetje oppakken. Sinds 6 mei mag iedereen weer in teamverband, met 1,5m afstand, in de buitenlucht trainen. Dit valt of staat wel met het in acht nemen van alle maatregelen. Én natuurlijk met gezond verstand.

Heel handballend Nederland staat weer te trappelen om aan de slag te gaan. Zo ook onze partner Handbalshop.nl, onderdeel van Sportshop.com. Dé handbalspecialist staat al meer dan 15 jaar klaar om iedere handballer te voorzien van de beste handbalschoenen, handbalkleding, handballen en andere handbalartikelen. Ook in dit ‘coronatijdperk’ probeert ze het iedere handbalspeler zo makkelijk mogelijk te maken met haar ruime assortiment handbalartikelen.

Beachhandbal
Door kinderen tot en met 12 jaar kan er weer als vanouds gehandbald worden. De Corona maatregelen zijn voor deze groep jonge handballers niet beperkend en zo kunnen zij dus op een redelijk vrije manier verder kennismaken met de sport handbal. Bij jeugd vanaf 13 jaar en volwassenen zullen de vanzelfsprekendheden die je normaal ziet op een handbaltraining nu de dingen zijn waar je extra over na moet denken. Blijf op 1,5m van elkaar en probeer zo min mogelijk materialen te delen.

Normaal gesproken zitten we nu volop in het buitenseizoen en met een paar aanpassingen zijn er genoeg mogelijkheden om onze mooie sport in de buitenlucht te beoefenen. Een echt potje handbal zal niet kunnen worden gespeeld, maar je technische skills trainen en specifieke krachtvormpjes kunnen ook goed in het zand gedaan worden. Bedenk wel dat Nederlandse lentes verraderlijk fris kunnen zijn.  Nooit meer koude of super warme voeten of pijn door schelpen in het zand? Met beachsokken geniet je van veel comfort en bescherming tijdens het sporten op het strand. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor professionele en vrijetijd beachsporters en zijn ideaal om te dragen tijdens beachhandbal.

GOALCHA
Minder regels en nog meer plezier. Dat is het doel van GOALCHA, een vorm van handbal die overal gespeeld kan worden. Ideaal in deze coronatijden. Het enige dat je nodig hebt om GOALCHA te spelen is een SELECT GOALCHA Handbal en daarnaast kan een Quickplay doeltje een fijne toevoeging zijn. De GOALCHA Street Activities is een van de twee spelvarianten en biedt nu een uitkomst voor iedereen die voornamelijk de technische vaardigheden kan trainen. Bij deze variant heb je vooral het doel om zo actief en creatief mogelijk met een bal bezig te zijn. Hierdoor zullen oog-hand-coördinatie, technische vaardigheden en de creativiteit in passen en schijnbewegingen maken vergoten. Met een beetje creativiteit kun je veel leuke oefeningen bedenken. Voor inspiratie bezoek je de GOALCHA website.

Nederlands Team kleding & Merchandise
Wist je dat je bij Handbalshop.nl ook terecht kan voor officiële Nederlands Team kleding en merchandise? Hoe leuk is het om in dezelfde Nederland Team wedstrijdkleding rond te lopen als waarin onze dames in 2019 Wereldkampioen werden? Of je thee te drinken uit een mok met onze Wereldkampioenen erop? Allemaal heel erg leuk om te geven en om te krijgen!