Afscheid Marc Klein bij Handbalschool Haaglanden

Afscheid Marc Klein bij Handbalschool Haaglanden

Marc Klein neemt afscheid van de Handbalschool Haaglanden. Na het opheffen van de afdelingsselectie Zuid Holland is Marc in samenwerking met o.a. Wesley Hage en Bart de Koning, de uitdaging aan gegaan om in de regio Den Haag trainingen op te zetten voor talentvolle spelers en speelsters.

Marc staat bekend als een man met een groot handbalhart die het talent centraal zet. Hij heeft zich samen met het NHV ingezet voor de inrichting RTC. En wat er voor nodig is om de RTC’s te laten functioneren, door het opstellen van functiebeschrijvingen en wat er verwacht wordt in deze functies. Ook heeft hij meegedacht in de ontwikkeling van een meer jarenopleidingsplan. 

Namens het NHV danken we hem voor zijn inzet  en zijn blij te vernemen dat Marc nog actief zal blijven voor de HT opleidingen bij Handbalschool Haaglanden.