Informatie bijeenkomst handhaving Corona regels aanvragen

Informatie bijeenkomst handhaving Corona regels aanvragen

Sinds het Coronavirus ons land heeft bereikt is het leven op de verenigingen ook veranderd. Er zijn strikte regels waaraan de leden en bezoekers zich moeten houden. Allemaal gericht op het niet overdragen van het virus en de veiligheid van iedereen. Heeft jouw vereniging moeite met de handhaving van de Corona regels? Cindy Croese komt graag naar jouw vereniging om een informatie bijeenkomst te houden en bewustwording te creëren bij iedereen. Zodat het duidelijk is dat de regels er niet voor niets zijn. Cindy heeft zelf Corona gehad en kan op deze manier uit eigen ervaring vertellen dat je het zomaar oploopt en het belangrijk is en blijft om voorzichtig te zijn.

Willen jullie dat Cindy langskomt op jouw vereniging? Neem dan contact op met Cindy Croese, cindycroese@gmail.com