Trainer/coach gezocht

Trainer/coach gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer/Coach? Mail het naar redactie@handbal.nl. 

Handbalvereniging Meervogels’60 uit Akersloot zoekt met spoed een trainer/coach voor de dames. De dames spelen in de Hoofdklasse en uitsluitend in de zaal. 

De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30 uur.

Interesse, neem contact op met voorzitter@meervogels60.nl 

 

HV Rapiditas uit Weert zoekt nieuwe trainers en coaches voor verschillende teams. Zie hieronder voor welke teams er nieuwe trainers en coaches gezocht worden. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van HV Rapiditas.

Trainer/coach HS2
Er wordt een trainer en coach gezocht voor de heren senioren 2: een enthousiaste groep, welke een mix is van jongere spelers en een groep jongens met wat meer ervaring. Er zit genoeg talent (merendeel heeft op hoger niveau gehandbald in het verleden) en fanatisme in deze groep, om te promoveren naar de hoofdklasse; wat dan ook het doel is. Ze trainen twee keer per week fanatiek en met een hoge opkomst. Ben jij degene die we zoeken? Als je interesse hebt, neem contact op met vinceverspeek@gmail.com.

Coach Dames C2 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coach voor een DC 2 team. We hebben 19 enthousiaste dames C spelers (13-15 jaar) die erg veel zin hebben in het nieuwe handbalseizoen. We spelen voornamelijk op zaterdag. Beide teams worden getraind door Renee v.d. Groes en Suzan Stultiens, maar zij zoeken nog hulp bij het coachen. Wie wil hen helpen bij het coachen van de DC2. Meld je bij Marleen Smolenaers: smolenaersm@gmail.com

Coach E4 jeugd 

Een enthousiast teampje van eerste jaars E meiden zijn op zoek naar een coach die samen met een ouder het team wil coachen. Ze spelen komend seizoen 18 wedstrijden, grotendeels op zaterdag ochtend. De eerste wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 26 september. Bij interesse graag een bericht naar cvdgroes@hotmail.com 

Trainer voor onze F jeugd 

We hebben al enkele enthousiaste trainers, maar gezien de flinke aanwas van extra jeugd, hebben we ondersteuning nodig. Dit is een uurtje per week op woensdag van 17.45 tot 18.45 uur. Bij interesse kun je contact opnemen met Chris van de Groes: cvdgroes@hotmail.com

Hulp bij het goed laten verlopen van F toernooitjes 

Dit seizoen spelen we 4-5 keer een F toernooi in Weert. Dit zijn enkele zaterdagochtenden tussen ongeveer 9 en 11 uur, waarbij je zorgt dat wedstrijden op tijd beginnen, er is een spellencircuit waarbij de kinderen begeleid kunnen worden. Bij interesse kun je contact opnemen met Chris van de Groes: cvdgroes@hotmail.com

 

HV jupiter76 uit Franeker zoekt trainers voor meerdere teams. Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond. Dinsdag gaat het om dames a jeugd en heren midweek  en op donderdag traint de dames midweek. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met de technische zaken: technischezakenjupiter76@hotmail.nl. Informatie kun je vinden op de website www.jupiter76.nl

HV Havana zoekt  jeugdtrainers en coaches. HV Havana Nijmegen is een jonge en ambitieuze vereniging uit Nijmegen. Het aanbod en de interesse van nieuwe jeugdige handballers is groot maar het ontbreekt ons aan voldoende jeugdtrainers en coaches om hierin te voorzien. We zoeken daarom enthousiaste jeugdtrainers & coaches om de Nijmeegse jeugd te voorzien van leuke handbalervaringen.

Heb je interesse? Neem contact op met; Dionne Plecht T: 0657219877

Trainingsavonden: maandag en donderdag in Nijmegen Noord

We bieden:

  •  Een enthousiaste flexibele en pionierde vereniging in ontwikkeling
  •  Beschikking over een database met voorbeeldtrainingen
  •  Binnen de vereniging is expertise om trainers-talent te begeleiden
  •  In overleg ruimte om trainersopleidingen te volgen

 

Handbalvereniging Made, een breedtesportvereniging in Noord-Brabant is op zoek naar diverse trainers voor onze jeugdteams. Onze trainingsdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: hvmwedstrijdwezen@gmail.com

Treffers Dames 1 zoekt coach. Ons team bestaat uit meiden van 16 t/m 20 jaar, allemaal erg gemotiveerd en enthousiast! Wij gaan aankomend jaar starten aan ons 2e jaar als dames senioren. Wij trainen 2x per week 1,5 uur en onze wedstrijden spelen wij op zondag.

De taken die onze nieuwe coach te wachten staat zijn:
– zorgen voor een goede sfeer in ons team
– normen en waarden bewaren in ons team
– deelnemen aan de trainers en coaches overleggen op onze vereniging
– contact houden met de TC
– voorbereiden van trainingen
– coachen van onze wedstrijden ( aanwijzingen geven individueel of in groepsverband )
– evalueren van wedstrijden

De competenties waar onze nieuwe coach aan moet voldoen:
– handbalkennis en vaardigheid
– communiceren
– coachen
– teamplayer en sportief zijn

Ook hebben wij als eis dat onze nieuwe coach een verklaring omtrent gedrag VOG in bezit heeft.

Wij hebben enorm veel zin om volgend seizoen te gaan knallen en hoe leuk zou dat zijn om dit te doen met een nieuwe coach! Interesse? Neem contact op met secretaris.treffers@gmail.com t.a.v Onno Weggemans.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor de Herenselectie van HVOS. Onze HS1 is een gedreven en leergierige selectie en speelt in de 2de divisie. Wij zoeken voor de herenselectie: 

  • Een enthousiaste trainer met het vermogen het beste uit de spelers te halen.
  • Een leider met aandacht voor de ontwikkeling van het team én de individuele spelers.
  • Een peoplemanager die de combinatie kan maken tussen plezier en spel.
  • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT1 of HT2 of de bereidheid om eventueel deze cursus te volgen.
  • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u reageren via een mail naar tc.hvos@gmail.com