Fiets mee met oud-handbalprof Léon van Schie en/ of organiseer een OldStars walking handball-clinic

Fiets mee met oud-handbalprof Léon van Schie en/ of organiseer een OldStars walking handball-clinic

Dit najaar volop aandacht voor OldStars walking handball. Een aangepaste vorm van handbal speciaal geschikt voor ouderen, kijk ook op www.oldstars.nl. Alle verenigingen kunnen mee doen tijdens de actieperiode van 18 september tot en met 2 oktober met 2 verschillende acties. We willen samen zoveel mogelijk ouderen in beweging brengen.  Oud-internationals Leon van Schie werkt mee aan deze actie, jullie ook?  

Actie 1 Fiets mee met oud-handbalprof Léon van Schie
De OldStars teamactie is een fietstour van 7 dagen door Nederland van 26 september tot en met 2 oktober. OldStars ambassadeur Léon van Schie fietst in deze tour élke dag met een bakfiets langs een OldStars club. Op elke locatie is een gezellig en sportief evenement of een workshop in het teken van bewegen en ontmoeten. We eindigen de fietstour op Nationale Ouderendag (2 oktober) op het Binnenhof! Jij hebt nu de kans om als OldStars team, particulier of als individuele deelnemer deel te nemen aan de actie door in je eigen omgeving te fietsen. Fiets je mee?

Fiets mee met oud-handbalprof Léon van Schie, bekijk hier de oproep van Léon:

Voor OldStars clubs geldt dat de helft van het opgehaalde bedrag gaat naar de club om méér voor ouderen te doen en de andere helft zet het Ouderenfonds in om meer clubs in Nederland aan te sluiten. Voor particulieren/ bedrijven en of niet OldStars clubs die een actie aan maken is de afspraak dat het gehele bedrag naar het Ouderenfonds gaat.

Hoe doe je mee? 
De clubs en particulieren maken een teamactie aan via acties.ouderenfonds.nl en halen lokaal geld op voor het eigen team én het Ouderenfonds.

Actie 2: Organiseer een activiteit en win clinic van Monique Queis-Tijsterman of Sjors Röttger.

Gaat de fietstocht aan jouw vereniging voorbij, kom dan zelf in actie: organiseer een activiteit voor ouderen en win een clinic OldStars walking handball van Monique Queis-Tijsterman of Sjors Röttger.
We hebben twee activiteiten uitgewerkt in een compleet draaiboek:

Om kans te maken op de clinic van Monique Queis-Tijsterman of Sjors Röttger deel je beeldmateriaal via de mail walkinghandball@handbal.nl of online met #walkinghandball