Protocol Corona en wedstrijden

Protocol Corona en wedstrijden

Naast de geldende adviezen vanuit NOC*NSF zijn er bij veel verenigingen “Accommodatie specifieke aanvullingen” van toepassing. Wij hebben hiervoor een formulier opgesteld, om zo een overzicht te laten ontstaan.

Inmiddels zijn er al een aantal formulieren binnen.
Het overzicht vind je onderaan deze pagina.

Staat jouw vereniging er nog niet tussen, een bestuurslid van je vereniging kan hiervoor dit formulier in vullen, wanneer er in verschillende accommodaties gespeeld wordt kan je als vereniging meerdere formulieren invullen.

De antwoorden op deze vragen worden in een overzicht op onze website gepubliceerd en zullen regelmatig worden geüpdatet. Zo kunnen tegenstanders en scheidsrechters voordat ze afreizen, in één oogopslag zien, wat ze kunnen verwachten op het moment dat ze bij jouw vereniging te gast zijn.