Try-out walking handbal bij Feyenoord Handbal

Try-out walking handbal bij Feyenoord Handbal

Beste senioren,

Met deze brief nodigen wij u graag uit voor de try-out van OldStars walking handball, georganiseerd door Feyenoord Handbal, NHV en het Nationaal Ouderenfonds. Deze activiteit vindt plaats op zaterdagmorgen 26 september bij Feyenoord Handbal. De try-out staat onder leiding van oud-handbal International Léon van Schie

OldStars walking handball is één van de spelvormen van OldStars Sport. Waar OldStars walking football al jaren een groot succes is, streven OldStars en Feyenoord Handball er naar om de nieuwe aangepaste spelvorm walking handball ook een bekend begrip te maken.

OldStars walking handball is een variant van handbal waarbij niet wordt hardgelopen, maar er wordt gespeeld met een aangepaste bal op een aangepast veld. Het is daarom uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Handbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk: het sociale contact is namelijk minstens net zo belangrijk als het bewegen. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+. Hiermee is het Nationaal Ouderenfonds landelijk kartrekker van de spelvorm.

Programma

Tijdstip                       Onderdeel

10:00 uur                     Inloop met koffie/thee

10:30 uur                     Aanvang kennismaking en introductie OldStars walking handball

12:00 uur                     Einde training, douchen / omkleden

Locatie                         Feyenoord Handbal, Sportpark de Vaan, Oldegaarde 21, 3084 AA Rotterdam   

Kosten                         Er zijn geen kosten verbonden aan deelname

De activiteit is specifiek gericht op de doelgroep 55+ en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Voor deze activiteiten zijn niet alleen (oud)leden van de vereniging welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Het is een laagdrempelige beweegvorm, waarbij iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen.

Na afloop is er een gezellige ‘derde helft’, uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee.

Aanmelden en contactinformatie
Graag horen we of u net zo enthousiast bent als wij en wilt meedoen of komt kijken. U kunt zich opgeven via: Nicolien de Wit, sportplus@feyenoord-handbal.nl.

 Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact zoeken met Johan Annema of Inge Klaver, via 06-14443420