Campagne positieve sportcultuur

Campagne positieve sportcultuur

Plezier in de sport is de basis voor een leven lang handballen. Het NHV heeft de ambitie dat overal met plezier, veilig, eerlijk en zorgeloos gesport kan worden!

Daarom is het NHV aan het begin van dit jaar gestart met de campagne ‘Positieve Sportcultuur’. In het kader van deze campagne hebben jullie als vereniging ‘smiley kaarten’ van ons ontvangen. Deze kaarten konden jullie inzetten om een Positieve Sportcultuur te krijgen, behouden en te versterken binnen jullie vereniging.

Wij zijn vanuit het NHV erg benieuwd of jullie die kaarten ook ingezet hebben binnen de vereniging, en of dit effect heeft gehad? Daarnaast horen wij ook graag wat voor eigen initiatieven jouw vereniging inzet om de positieve sportcultuur te waarborgen! Hebben jullie interesse in meer smiley kaarten? Laat het ons allemaal weten door te mailen naar h.van.es@handbal.nl.

De leukste actie krijgt van ons een echt Oranje wedstrijdshirt om te verloten binnen de vereniging.

Wil jij meer weten over onze campagne positieve sportcultuur? Klik dan hier