BENE-League van start op 10 oktober

BENE-League van start op 10 oktober

Op maandag 28 september hebben de Raad van Toezicht en de BENE-League Manager, in overleg met de verenigingen, besloten dat de BENE-League van start gaat op 10 oktober. Beide nationale bonden staan achter dit besluit. De startdatum was eerder al gecommuniceerd, maar de recente ontwikkelingen waren reden om de competitieplanning te heroverwegen. In zowel Nederland als België mag er binnen de geldende maatregelen gehandbald worden.

De maatregelen per land worden gerespecteerd en de ontwikkelingen van het COVID-19 virus worden op de voet gevolgd. Gezien de huidige situatie bestaat er een kans dat het speelschema tijdens de competitie aangepast moet worden. De veiligheid van spelers, begeleiders en officials staat voorop.

Vanwege de huidige situatie wordt het wedstrijdreglement op een paar punten aangepast, zodat het ‘Corona bestendig’ is. Voor de start van de BENE-League wordt dit gedeeld. Alle wedstrijden zijn live te zien op www.bnlhandball.tv.