Handbalscheidsrechters krijgen tijdelijk korting op het AXIWI® communicatiesysteem

Handbalscheidsrechters krijgen tijdelijk korting op het AXIWI® communicatiesysteem

Axitour Communication Solutions, partner van de elite handbalscheidsrechters én leverancier van het AXIWI communicatiesysteem, geeft handbalscheidsrechters tijdelijk een korting op het communicatiesysteem. De kortingsperiode loopt van het begin van 3 oktober, begin van de Week van de Scheidsrechter, tot en met zondag 18 oktober.

Korting op AXIWI®
Vanwege de samenwerking tussen het NHV en Axitour én de Week van de Scheidsrechter, organiseren we een kortingsactie waarbij handbalscheidsrechters korting krijgen op AXIWI producten. We laten de kortingsactie wel ruim een week langer doorlopen; tot en met 18 oktober.  

AXIWI AT-320 – 10% korting
Deze korting geldt voor alle producten/accessoires, de AXIWI AT-320 en complete AXIWI AT-320 sets.

AXIWI AT-350 – 20% korting
Deze korting geldt voor de AXIWI AT-350 en complete AXIWI AT-350 sets.

Custom headsets – 20% korting
Deze korting geldt op de op-maat-gemaakte headsets.  

Bekijk hier alle producten op de website van AXIWI: https://www.axiwi.nl/producten/

Gebruik maken van bovenstaande korting? Stuur je bestelling per e-mail naar info@axitour.eu en zet de volgende tekst in de onderwerpregel: Korting NHV.

Partnership Nederlands Handbalverbond en Axitour verlengd
De topscheidsrechters van het Nederlands Handbal Verbond fluiten al sinds 2015 met het AXIWI communicatiesysteem. Onlangs hebben beide partijen het partnership verlengd en blijft Axitour sponsor, waarbij AXIWI wordt gepromoot.

Foto: Kicks foto’s.nl