Doe mee met de Handbal Quiz!

Doe mee met de Handbal Quiz!

Op donderdag 29 oktober om 19:30 uur start de HandbalNL Quiz! De quiz wordt live uitgezonden op de Facebookpagina van Handbal Nederland. Ga jij ook de strijd aan? Iedereen kan meedoen! Volg onderstaande stappen om deel te nemen aan de quiz:

  1. Ga naar Handbal Nederland op Facebook en open de livestream via je computer. De livestream met quiz is zichtbaar vanaf 19:30 uur.
  2. Zodra de quiz start komt er een game pin op het scherm. Ga met je mobiele telefoon naar https://kahoot.it/ en vul de game pin in die je op je computer scherm ziet staan. Als je het nummer hebt ingevuld moet je ook je voornaam + achternaam invullen.
  3. Als iedereen is ingelogd  kan de quiz beginnen! Via de computer zie je de vraag en antwoorden en via je telefoon geef je antwoord op de vraag.
  4. Aan het einde van de quiz wordt de winnaars bekendgemaakt van de enige echte Oranjeprijzen!