Leerzame, gratis webinars voor handbalverenigingen in november en december!

Leerzame, gratis webinars voor handbalverenigingen in november en december!

De sportwereld begeeft zich in vreemde, onvoorspelbare tijden die vragen om een groot aanpassingsvermogen en andere kennis. Om jouw handbalvereniging hierbij te ondersteunen nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij een of meerdere van de georganiseerde (kosteloze) webinars die plaatsvinden in november en december. Tijdens deze webinars wordt jouw vereniging, in groepsverband, concreet op weg geholpen aan de hand van een breed scala aan thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt gaan voor jouw vereniging.

Bekijk hier het aanbod en meld je snel aan, want vol is vol!