Speel tegen Gerrie Eijlers op de Playstation en win een gave prijzen!

Speel tegen Gerrie Eijlers op de Playstation en win een gave prijzen!

Samen met de H20 Esports Campus Amsterdam geeft Handbal Nederland vier exemplaren van Handball 21 weg voor de PlayStation. Meedoen kan via https://h20.gg/activiteiten/ehandball/. Op de pagina vind je ook een kortings-voucher voor Handball 21. 

De winnaars krijgen ook de kans om het op te nemen tegen Gerrie Eijlers. Weet je Gerrie te verslaan? Dan win je ook een Ehandball Experience Tour met een Virtual Reality-handbalsessie en digital sports handbal.

Meer over de H20 Esports Campus Amsterdam
H20 wordt een platform voor het ontwikkelen van de volgende generatie middels gaming, esports en creative tech. Esports is een sterke groeimarkt waar jeugd en jong-volwassenen zich sterk mee verbonden voelen. De H20 Campus brengt werelden bij elkaar en verbindt zich nadrukkelijk met persoonlijke ontwikkeling, competitie en onderwijs. Gamers, esporters en influencers zijn de ontwikkelaars van de toekomst.