Alles telt mee als het gaat om gezondheid

Alles telt mee als het gaat om gezondheid

Alles telt mee als het gaat om gezondheid
Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat hij waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor jezelf. Voor de mensen om je heen. Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Over meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Over meer dan lichaam en geest. Hoe gaat het thuis? Maak je weleens een praatje met je buren? Komt er regelmatig iemand langs? Want je omgeving, je relatie met familie en vrienden. Dat heeft allemaal invloed. Gezondheid is een totaalplaatje. Daarom helpen we je graag zo gezond mogelijk te leven. Want als het gaat om gezondheid telt alles mee. Wil jij weten hoe het met jouw totaalplaatje gaat? Doe de Totaalcheck. De TotaalCheck bestaat uit 2 stappen en 35 vragen. In ongeveer 10 minuten weet jij waarmee je aan de slag kunt gaan. Wij helpen je met tips, inspirerende verhalen en adviezen om je gezondheid te verbeteren. Ook helpen het Nederlands Handbal Verbond en Zilveren Kruis je bij vragen over blessures of trainingsschema’s. Stel je vraag aan de bondsarts en andere experts van het Nederlands Handbal Verbond en Sportmedisch Centrum Papendal hier.

Profiteer jij al van de afspraken die de Handbalbond heeft gemaakt met Zilveren Kruis?
Je kiest de zorgverzekering die bij jou past. Je hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. En bij je aanvullende verzekering krijg je extra vergoedingen die je helpen je gezonder te voelen en bij je sport. Zoals online zelfhulp fysiotherapie of sportmassage.

Aantrekkelijke korting
Dankzij de afspraken die het Nederlands Handbal Verbond met Zilveren Kruis heeft gemaakt, profiteer je ook van een aantrekkelijke korting op de premie!

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Naast vergoedingen en korting, ook services
Wij maken het je graag gemakkelijk. Declareren regel je eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op je rekening. En dat is niet alles. Onze Zorgcoach helpt bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, waar je ook bent. En wil je iedere dag met kleine stapjes werken aan je gezondheid? Dan helpen we je op weg met Actify, de vitaliteitscoach.

We helpen je graag om ook in 2021 gezonder te leven. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.

Ontdek je aanbod op www.zk.nl/nhv