Opleiding tot Scheidsrechterscoach

Opleiding tot Scheidsrechterscoach

NOC*NSF organiseert samen met de KNBSB een opleiding tot scheidsrechterscoach. Als scheidsrechter sta je er vaak alleen voor. Tijdens de wedstrijd word je meestal nog wel geassisteerd door collega’s, grens- of lijnrechters of een jury, maar eenmaal thuis moet je het weer zelf doen. Geen teamgenoten om winst of verlies mee te delen, geen trainer die aangeeft wat er volgende keer beter kan. Heb je ervaring met arbitrage en wil je graag als klankbord fungeren voor je (ex-)collega’s? Volg dan de scholing tot scheidsrechterscoach.

De opleiding begint op 14 januari 2021 en bestaat uit 3 cursusavonden. De locatie is NDC Den Hommel in Utrecht.

Interesse gekregen in deze opleiding? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!