Vraag financiële compensatie aan voor jouw vereniging!

Vraag financiële compensatie aan voor jouw vereniging!

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportclubs steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. Ontdek via de link hieronder snel voor welke regeling(en) jouw vereniging in aanmerking komt door te klikken op de begroting of de loketten en vraag financiële compensatie aan voor jouw vereniging! NOC*NSF actualiseert deze informatie continu, dus kom regelmatig terug om te checken of er nog nieuwe mogelijkheden zijn.

Deze tool laat ook zien dat het belangrijk is dat juist verenigingen gebruik maken van de voor hen beschikbare regelingen. Blijf als vereniging voldoen aan je betalingsverplichtingen, ook naar jouw sportbond, en vraag daarvoor vervolgens compensatie aan. Alleen op deze manier kunnen we de financiële schade voor de gehele keten waarin we samenwerken zo beperkt mogelijk houden.

Klik hier voor de tool ‘Vraag financiële compensatie aan voor jouw sportclub’.