Terugblik Grote Clubactie 2020

Terugblik Grote Clubactie 2020

De Grote Clubactie van 2020 was een groot succes. Alle records werden verbroken, het aantal deelnemende verenigingen steeg en ruim 300.000 leden zetten zich in. Met ruim drie miljoen verkochte loten, werd een recordbedrag van 9,5 miljoen euro opgehaald.

Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door de coronacrisis, nam het aantal deelnemende handbalverenigingen toe. De afgelopen maanden hebben ruim 10.000 leden van 177 handbalverenigingen zich ingezet voor hun club. In totaal werden er meer dan 113.000 loten verkocht en de gemiddelde opbrengst per club steeg.

Het NHV vindt het mooi om te zien dat leden zich inzetten voor de verenigingen en op deze manier extra inkomsten genereren.

Meer informatie? Klik hier voor de facts & figures van de Grote Clubactie onder handbalverenigingen! En wil jij meer weten over de Grote Clubactie? Kijk dan hier