Zaterdagavond item over alternatieve competities NHV in het NOS Jeugdjournaal

Zaterdagavond item over alternatieve competities NHV in het NOS Jeugdjournaal

Op zaterdag 6 februari was er in het NOS Jeugdjournaal aandacht voor de alternatieve competities die georganiseerd worden door het NHV. In het item zal Sjors Röttger (Algemeen Directeur van het NHV) aan het woord komen. Daarnaast zijn er beelden gemaakt bij een training die Sjors Röttger gaf aan de jeugd van HV Kras/Volendam.

Het video item bij het Jeugdjournaal

Over de alternatieve competities:
Door de verlenging van de huidige Covid-19 maatregelen tot in ieder geval 10 februari, is de conclusie dat het niet meer mogelijk is om de competities in huidige vorm op een verantwoorde manier te hervatten. Hierdoor zal zoals reglementair is vastgelegd ook de promotie-/ degradatieregeling vervallen voor alle niveaus. Om weer te handballen, zodra dat kan, wordt een alternatieve competitie georganiseerd in een handbalvorm naar keuze; beach, veld en/of zaal. Deze competities zullen op zijn vroegst het weekend 10-11 april aanvangen.

Wil je meer lezen over de alternatieve competities? Klik dan hier.