Themamagazine vrijwilligers

Themamagazine vrijwilligers

Met veel plezier delen wij het online magazine Vrijwilligers met jullie! Vrijwilligers zijn namelijk een veelbesproken thema binnen de vereniging. Samen met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond hebben wij dan ook over dit onderwerp een online magazine samengesteld.

Zo lees je in het magazine dat bij handbalvereniging Heerle vooral jonge mensen in het bestuur zitten, hoe pakken zij dat aan? Je leest ook hoe KVA zonder vrijwilligersbeleid of vrijwilligerscoördinator toch geen vrijwilligerstekort heeft en hoe bij hockeyclub Cartouche een vrijwilligerscoördinator juist succesvol is. In een drieluik hebben we een korfbal-, hockey- en handbalverenigingen naast elkaar gezet en komen drie verschillende aanpakken aan de orde. Verder komen ook handige hulpmiddelen in het magazine aan bod.

Klik hier om het magazine openen. Veel leesplezier!