Winactie Nederland-Slovenië!

Winactie Nederland-Slovenië!

Op 15 maart komen de Oranjedames voor het eerst sinds het EK in Denemarken weer bij elkaar. De interlandweek wordt afgesloten met twee oefenwedstrijden tegen Slovenië. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 19 maart. Deze ontmoeting tussen beide landen zal plaatsvinden in een lege Maaspoort in Den Bosch.

Als supporter krijg jij de kans om er deze wedstrijd op een unieke manier bij te zijn. Stuur jouw succeswens in en maak kans op je eigen vloersticker! Naast een unieke vloersticker, maak je ook kans op een plek op de boarding langs het veld. De winnaars worden in de week van 15 maart bekendgemaakt!

Hoe maak je kans?
Stuur nu hier jouw originele succeswens in tekst en/of een foto in en wie weet win jij jouw eigen vloersticker op het speelveld of zie je jouw tekst terug op de boarding langs het veld! Meedoen kan tot en met donderdag 11 maart.