Webinar Sociale Veiligheid voor trainers

Webinar Sociale Veiligheid voor trainers

Op donderdag 18 maart om 19:00 uur organiseert het NHV een webinar over sociale veiligheid.

Een groot deel van de Nederlanders – bijna 75 procent – krijgt ooit te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. Denk hierbij aan agressie, seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag. Komt pesten, agressie en seksuele intimidatie niet voor bij jouw vereniging of in het team dat jij traint? Hoe zeker ben je hiervan?

In dit webinar willen wij jou, de (jonge) trainer, meenemen in jouw rol en welke voorbeeldfunctie daarbij past. Hoe maak jij bedoeld of onbedoeld gedrag in het team bespreekbaar zodat de sociale veiligheid van iedereen voorop staat? Een sociaal veilig klimaat creëren is noodzakelijk!

In de huidige wereld is social media een belangrijk communicatiemiddel waarbij grenzen weleens vervagen. Hoe kan jij als trainer afstand bewaren tot het team en toch betrokken blijven, zonder dat je, bedoeld of onbedoeld, grenzen overschrijdt. Dat is soms best lastig, daarom bespreken wij dit onderwerp samen met jou!

Dit webinar is bedoeld voor (jonge) trainers. Sluit jij ook aan? Meld je via dit formulier aan!