Online Masterclasses jeugdhandbal voor jeugdtrainers en coaches

Online Masterclasses jeugdhandbal voor jeugdtrainers en coaches

Speciaal voor de jeugdtrainers worden er drie inspirerende online masterclasses gegeven door Edwin Kippers, Pierre Jansen en Marieke Kalverda:

  • 24 maart 20:00 uur, ED-jeugd 
  • 14 april 20:00 uur, CB-jeugd
  • 21 april 20:00 uur, A jeugd

Elke masterclass krijgen deelnemers informatie over de betreffende categorie:
Wat leeft er bij deze groep?
Hoe kunnen we het best hiermee handballen?
Wat voor oefenstof bied je aan?

Je ontvangt praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt in de sporthal of buiten op het veld. De Masterclasses worden online gegeven en zijn gratis. VOL=VOL
Heb je vooraf vragen? Mail deze naar jeugdhandbal@handbal.nl

Aanmelden voor de masterclasses kan via onderstaande links: (LET OP: Voor iedere masterclass dien je je apart aan te melden)

24 maart ED jeugd
Masterclass ED jeugd voor trainers en coaches. Geef jij training of coach jij jeugd vanaf 9 t/m 12 jaar? Meld je dan aan voor een inspirerende masterclass voor trainers van de E- en D jeugd.
Leer meer over de spelvisie en speelwijze voor deze leeftijdsgroep.
Ontvang praktische tips over het trainen van deze kinderen. Ook zal er aandacht zijn voor de overgangen tussen de verschillende categorieën.  

14 april CB jeugd
Masterclass CB jeugd voor trainers en coaches. Geef jij training of coach jij jeugd tussen 13 en 16 jaar? Meld je aan voor een inspirerende masterclass voor trainers van de C- en B jeugd.
Leer meer over de leeftijdskenmerken en leerprocessen voor deze leeftijdsgroep.
Ontvang praktische tips over het trainen en ontwikkelen van deze kinderen.

21 april A jeugd
Masterclass A jeugd voor trainers en coaches. Geef jij training of coach jij jeugd vanaf 17 t/m 18/19 jaar? Meld je dan nu aan voor een inspirerende masterclass voor trainers van de A jeugd.
Waar zitten nog de verschillen tussen A jeugd/jong volwassenen en de overgang naar de senioren. Ontvang praktische tips over het trainen en ontwikkelen van deze jongeren.