Webinar Sociale Veiligheid voor scheidsrechters

Webinar Sociale Veiligheid voor scheidsrechters

Op donderdag 1 april om 19:00 uur organiseert het NHV een webinar over sociale veiligheid.

Een groot deel van de Nederlanders – bijna 75 procent – krijgt ooit te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. Denk hierbij aan agressie, seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag. Komt pesten, agressie en seksuele intimidatie niet voor bij jouw vereniging of in het team dat jij fluit? Hoe zeker ben je hiervan?

In dit webinar willen wij jou, de scheidsrechter, meenemen in jouw rol en welke voorbeeldfunctie daarbij past. Hoe maak jij bedoeld of onbedoeld gedrag bespreekbaar zodat de sociale veiligheid van iedereen voorop staat? Een sociaal veilig klimaat creëren is noodzakelijk!

Sluit jij ook aan? Meld je hier aan!