Volg nu twee online workshops voor jouw vereniging!

Volg nu twee online workshops voor jouw vereniging!

In samenwerking met NOC*NSF organiseert het NHV twee online workshops voor jouw vereniging! Deelname is gratis!

Maandag 26 april – Workshop Jouw club klaar voor de toekomst – 19:30-21:00
We verkennen de voornaamste trends in en rondom sportverenigingen. Veranderende behoefte van sporters, andere verwachtingen van leden en ouders, maatschappelijke positie van verenigingen, organisatorische uitdagingen, noem maar op! Je ontdekt tijdens de workshop wat voor jouw club de belangrijkste trends zijn om op in te spelen. Met de aanwezige handbalverenigingen wisselen we creatieve mogelijkheden uit om te vernieuwen. En je wordt op weg geholpen om aan de slag te gaan binnen jouw vereniging.

De workshop wordt verzorgd door een clubcoach vanuit de NOC*NSF, via het programma Zoom

Aanmelden is niet meer mogelijk. De workshop kan je hier terugkijken. 

Donderdag 29 april – Workshop Ledenbinding – 19:30-21:00
Hoe verbind je jouw leden aan je club? Want je bent meer dan alleen een handbal-aanbieder. Je bent een sociale vereniging waar mensen ook komen voor de gezelligheid en om anderen te leren kennen. Voor veel leden is die sociale kant net zo belangrijk als het sporten zelf. Ook in de huidige Corona tijd is dit een belangrijk onderwerp binnen de vereniging. In de workshop ledenbinding ontdek je waarom leden zich thuis voelen op de vereniging en hoe je dit kunt stimuleren. Hoe worden nieuwe leden ontvangen? Hoe begeleid je ze tijdens hun eerst jaar? En hoe enthousiasmeer je ze voor vrijwilligerswerk? Hierbij wisselen we ook praktische tips uit tussen de aanwezige handbalverenigingen.

De workshop wordt verzorgd door een clubcoach vanuit de NOC*NSF, via het programma Zoom

Aanmelden is niet meer mogelijk.