‘’De weg van het NHV-talent’’ wordt hervormd

‘’De weg van het NHV-talent’’ wordt hervormd

De sportwereld is continue in beweging. Om tot optimale situaties te komen voor onze talenten is ‘De weg van het NHV-talent’ hervormd. Via deze weg willen we jullie informeren over de aanpassingen in het beleid en de uitvoering met betrekking tot Talentontwikkeling vanaf het seizoen 2021/2022.

De Regionale Trainings Centra (RTC’s) zullen opgeheven worden, parallel hieraan loopt de herinrichting van de NHV HandbalScholen. De HandbalScholen zullen gaan bestaan uit drie vormen, namelijk NHV HandbalSchool, NHV HandbalSchool inclusief NHV Toplijn en NHV HandbalSchool uitsluitend NHV Toplijn. Daarnaast wordt er gekeken naar het herinrichten van de processen aan de jongens- en meisjeskant en de implementatie van het kwaliteitslabel.

Klik hier voor alle informatie.