Aankondiging Algemene leden vergadering – ALV 24 juni

Aankondiging Algemene leden vergadering – ALV 24 juni

Op 24 juni 2021 vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het NHV plaats. De ALV start om 19:30 uur en vindt plaats in Almere. Een vergadering die vanwege de Corona uitbraak andere accenten heeft dan voorgaande jaren. De belangrijkste ambitie voor komend seizoen is hoe we Nederland weer enthousiast krijgen voor onze mooie sport.

De ALV wordt grotendeels online gehouden, vanwege de geldende Coronabeperkingen is er beperkte plek voor mensen die aanwezig willen zijn in Almere. Bondsafgevaardigden dienen door hun vereniging gemandateerd te worden tot het uitbrengen van het stemrecht conform de statuten van het NHV, in het bijzonder de artikelen 17 tot en met 21. Verenigingen kunnen hun bondsafgevaardigden machtigen via de centrale ledenadministratie Sportlink.

Aanmelden kan door uiterlijk 21 juni te mailen naar bestuur@handbal.nl. Graag vernemen wij in de mail of u digitaal of ter plekke aanwezig wenst te zijn. Voor de locatie in Almere geldt; VOL=VOL

Hier kunt u de agenda en overige stukken inzien

Digitale bijeenkomsten ter voorbereiding Algemene Leden Vergadering
In navolging van voorgaande jaren, willen we het jaarplan en de begroting voor volgend seizoen bespreken gedurende drie digitale bijeenkomsten op 7, 8 en 10 juni (start 19:30 uur). De bijeenkomsten zijn identiek en verenigingen kunnen aansluiten op de avond die ze het beste uitkomt.

De bijeenkomsten vinden plaats via MS teams. Aanmelden kan tot zondag 6 juni via de onderstaande links:
Aanmelden voor 7 juni 19:30 uur
Aanmelden voor 8 juni 19:30 uur
Aanmelden voor 10 juni 19:30 uur

De MS team uitnodiging ontvang je automatisch na het aanmelden op het opgegeven e-mailadres.