7, 8 en 10 juni Digitale bijeenkomsten ter voorbereiding Algemene Leden Vergadering

7, 8 en 10 juni Digitale bijeenkomsten ter voorbereiding Algemene Leden Vergadering

Op 24 juni vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het NHV plaats. Een vergadering die vanwege de Corona uitbraak andere accenten heeft dan voorgaande jaren. De belangrijkste ambitie voor komend seizoen is hoe we Nederland weer enthousiast krijgen voor onze mooie sport.

In navolging van voorgaande jaren, willen we het jaarplan en de begroting voor volgend seizoen bespreken gedurende drie digitale bijeenkomsten op 7, 8 en 10 juni (start 19:30 uur). De bijeenkomsten zijn identiek en verenigingen kunnen aansluiten op de avond die ze het beste uitkomt.

De bijeenkomsten vinden plaats via MS teams. Aanmelden via onderstaande links:
Aanmelden voor 7 juni 19:30 uur
Aanmelden voor 8 juni 19:30 uur
Aanmelden voor 10 juni 19:30 uur

De MS team uitnodiging ontvang je automatisch na het aanmelden op het opgegeven e-mailadres.