Reminder aankondiging Algemene leden vergadering – ALV 24 juni

Reminder aankondiging Algemene leden vergadering – ALV 24 juni

Op 24 juni 2021 vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het NHV plaats. De ALV start om 19:30 uur en vindt plaats in Almere. Een vergadering die vanwege de Corona uitbraak andere accenten heeft dan voorgaande jaren. De belangrijkste ambitie voor komend seizoen is hoe we Nederland weer enthousiast krijgen voor onze mooie sport.

De ALV wordt grotendeels online gehouden, vanwege de geldende Coronabeperkingen is er beperkte plek voor mensen die aanwezig willen zijn in Almere. Bondsafgevaardigden dienen door hun vereniging gemandateerd te worden tot het uitbrengen van het stemrecht conform de statuten van het NHV, in het bijzonder de artikelen 17 tot en met 21. Verenigingen kunnen hun bondsafgevaardigden machtigen via de centrale ledenadministratie Sportlink.

Aanmelden kan door uiterlijk 21 juni te mailen naar bestuur@handbal.nl. Graag vernemen wij in de mail of u digitaal of ter plekke aanwezig wenst te zijn. Voor de locatie in Almere geldt; VOL=VOL

Hier kunt u de agenda en overige stukken inzien