Doe mee met de Beach Handball Clinics in Den Bosch!

Doe mee met de Beach Handball Clinics in Den Bosch!

De zon op je gezicht, het zand tussen je tenen en vooral veel lol met elkaar, we mogen weer… Beach Handballen! De Handbalzomer komt naar Den Bosch en jullie kunnen daar bij zijn!

Op 2 en 4 juli organiseert het NHV Beach Handball clinics tijdens het Drielandentoernooi van de TeamNL Handbaldames in de Maaspoort in Den Bosch. Wij willen jullie teams uitnodigen om met ons te genieten van Beach Handball en de Oranjedames.

Jullie jeugdteams in de leeftijdscategorie D-jeugd en E/F-jeugd kunnen deelnemen aan de Beach Handball clinic en krijgen daarna gratis toegang tot de wedstrijd van de Oranjedames. Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het Coronavirus dat de Oranjedames weer met publiek zullen spelen. Zijn jullie er ook bij?! VOL=VOL

Klik hier om je aan te melden!

Voorwaarden:

  • Alle toeschouwers (vanaf 13 jaar) moeten in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Dit bewijs kun je ontvangen wanneer je voldoet aan de Testen voor Toegang voorwaarden van de Rijksoverheid. Dit betekent dat je een negatief testbewijs van maximaal 40 uur oud kunt overhandigen of minimaal 14 dagen geleden de tweede Coronavaccinatie hebt ontvangen. Alle informatie kun je ook hier teruglezen.
  • Per 3 kinderen mag er één begeleider aanwezig zijn. Deze persoon ontvangt ook een ticket om de wedstrijd te bezoeken.
  • Het is niet mogelijk om op de accommodatie gebruik te maken van de douches

Programma:
Vrijdag 2 juli
16.00-17.00 uur    Beach Handball Clinic 1
17.15-18.15 uur    Beach Handball Clinic 2
19.00 uur               Nederland – Rusland

De zaal gat om 17:30 uur open.

Zondag 4 juli
15.00-16.00 uur    Beach Handball Clinic 1
16.15-17.15 uur    Beach Handball Clinic 2
18.15 uur               Nederland – Zweden

De zaal gaat om 16:45 open.