Volg de TeamNL Handbaldames tijdens het drielandentoernooi

Volg de TeamNL Handbaldames tijdens het drielandentoernooi

De TeamNL Handbaldames spelen in aanloop naar de Olympische Spelen aankomend weekend een drielandentoernooi in eigen land. In de Maaspoort in Den Bosch treffen Nederland, Zweden en Rusland elkaar. Op vrijdag 2 juli speelt Nederland tegen regerend Olympisch kampioen Rusland. De eerste wedstrijd van dit weekend begint om 19:00 uur en is live te zien op HandbalNL.tv. Twee dagen later, op zondag 4 juli, komen de dames opnieuw in actie, ditmaal tegen Zweden. Het duel begint om 18:15 uur en is te volgen op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo Sport Docu.  

De wedstrijd tussen Zweden en Rusland wordt live uitgezonden via HandbalNL.tv. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 juli en begint om 14:00 uur. 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een hdmi-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

Speelschema drielandentoernooi:

Vrijdag 2 juli 19:00 uur Nederland – Rusland
Zaterdag 3 juli 14:00 uur Zweden – Rusland
Zondag 4 juli 18:15 uur Nederland – Zweden