Handbaltoernooien en clinics 2021

Handbaltoernooien en clinics 2021

Organiseren jullie een clinic of toernooi? Laat het ons weten via redactie@handbal.nl.

CSV Handbaltoernooi – zondag 22 augustus 2021

Het is weer zover; we mogen weer handballen! Daarom heeft CSV Handbal besloten om het jaarlijkse CSV toernooi in augustus weer te organiseren. Hierbij nodigen wij jullie uit om op zondag 22 augustus deel te nemen aan deze start van het nieuwe handbal-seizoen.

Wat? CSV Handbaltoernooi
Waar? Sportpark Wouterland te Castricum
Wanneer? Zondag 22 augustus 2021
Inschrijfgeld? € 15,00 per team

Graag vernemen wij zo snel mogelijk, uiterlijk 7 augustus, welke teams er komen deelnemen, middels beantwoording van deze mail.

Uiteraard houden wij de Corona-maatregelen nauwlettend in de gaten en zullen we handelen volgens de dan geldende regels van het RIVM.

EHC Handbaltoernooi
Beste handbalvrienden,

Het is al enige tijd geleden dat u iets van ons heeft vernomen. Wij zijn met veel plezier al voorzichtig aan het nadenken over een jeugdtoernooi op zaterdag 28 augustus 2021!

Wij willen jullie jeugdteams van harte uitnodigen om deel te nemen aan ons toernooi. Uiteraard zal het toernooi volledig Corona proof zijn en pas doorgang krijgen als er weer wedstrijden mogen plaatsvinden buiten de eigen vereniging.

Hoe alles er tegen die tijd uit zal zien is voor een ieder nog onbekend, maar we willen wel vast al starten aan de voorbereidingen als het wel door mag gaan.

Wij zien met veel plezier jullie aanmelding tegemoet, aanmelden kan hier! Mochten de senioren ook weer wedstrijden kunnen spelen zullen we daar ook rekening mee houden en dit in gaan plannen!

Heuvelland Veldhandbal Toernooi
Wij zijn voornemens om, mits de regelgeving het gaat toelaten, op zondag 12 september 2021 het jaarlijkse Heuvelland Veldhandbal Toernooi te organiseren. Het toernooi zal dan plaatsvinden in Bocholtz (Zuid Limburg).

Na de afgelasting in 2020 van ons, toen 21e Heuvelland Veldhandbal Toernooi, hopen wij dit jaar weer een mooi toernooi te kunnen en mogen organiseren. Maar wel alleen na toestemming van de overheid en met in acht name van de betreffende regels. Als wij als SHHT dit niet kunnen waarborgen, dan zullen wij helaas genoodzaakt zijn om ook in 2021 geen toernooi te doen plaatsvinden. Begin augustus zullen wij besluiten of het Heuvellandtoernooi 2021 al dan niet doorgaat.

Op onze website www.heuvellandtoernooi.nl vind u het begeleidend schrijven én het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie

Europees Jeugdtoernooi Strasbourg
In het weekend van 27, 28 en 29 augustus 2021 organiseert Essahb een Europees jeugdtoernooi in Strasbourg. In de categorie onder 13 en onder 18 is het toernooi voor zowel jongens als meiden. Het onder 15-toernooi is alleen voor mannelijke handballers en het onder-16 toernooi uitsluitend voor vrouwelijke handbalsters. Klik hier voor meer informatie over het toernooi!