Hoe volg je de TeamNL Handbaldames op de Olympische Spelen?

Hoe volg je de TeamNL Handbaldames op de Olympische Spelen?

We hebben er een jaar langer op moeten wachten dan gepland, maar vandaag is het zover. In Tokio wordt dan de openingsceremonie gehouden van de 32ste editie van de Olympische Spelen. Wanneer komen de TeamNL Handbaldames in actie en hoe kan je dit volgen? Dat lees je hier.

Het programma:

Kwartfinale: 
Woensdag 4 augustus 2021, 20:45 uur (13:45 Nederlandse tijd): Frankrijk-Nederland

Hoe te volgen?

Via onze eigen kanalen houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de prestaties van de handbaldames. Daarnaast besteden er ook diverse media aandacht aan de Olympische Spelen. We hebben hieronder een aantal kanalen uitgelicht.

NOS
De NOS staat in teken van de Olympische Spelen aankomende periode. Een groot deel van de wedstrijden van de TeamNL Handbaldames is te zien bij de NOS. Vanwege het feit dat er veel sporten tegelijk gespeeld worden, zal de redactie van de NOS keuzes maken in hun programmering. Er is dus een kans dat niet alle wedstrijden (in zijn geheel) live te zien zijn, maar later in een herhaling of samenvatting naar voren komen.

Via hun website houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws, de uitslagen en de medaillespiegel. Dagelijks is er ‘Studio Tokio’ waarin Henry Schut iedere avond, live vanuit Scheveningen, terug én vooruit op de Olympische Spelen. 

Eurosport
Wanneer een wedstrijd niet bij de NOS te zien is, is er toch nog een mogelijkheid om live mee te kijken. Alle wedstrijden zijn via de livestream van Eurosport te volgen. Hier staat wel een kleine vergoeding tegenover: voor een maandabonnement betaal je €6,99. Voordeel hiervan is wel dat je alle wedstrijden van de Olympische Spelen kan bekijken, dus ook die van de niet-Nederlandse teams. Via deze link kun je een abonnement afsluiten.

TeamNL
Vanuit TeamNL wordt er veel leuke content gemaakt van de verschillende TeamNL-ploegen en atleten. Ze brengen dagelijkse updates, laten je mee kijken achter de schermen en publiceren de uitslagen en het volledige programma. Hou hun website goed in de gaten!

Wil je alles weten over de Olympische Spelen?, ga dan naar de officiële website van Tokyo 2020.