Doe mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Doe mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Het NHV grijpt samen met haar handbalverenigingen de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken wat sport met je doet.

Tijdens de Nationale Sportweek geven sportbonden, sportverenigingen, gemeenten, bedrijven en andere organisaties een extra impuls aan de sport en wordt het nieuwe sportseizoen geopend. Het thema van de Nationale Sportweek is: ‘sport doet iets met je’. In september gaat er een vernieuwde landelijke campagne van start en daar kunnen sportverenigingen eenvoudig aan meedoen.

Als je heel Nederland wil laten zien en ervaren hoe mooi het is om te sporten en te bewegen bij jouw vereniging dan kan dit door het gratis campagnemateriaal te downloaden en mee te doen aan de campagne. Dit materiaal kun je in aanloop naar- en tijdens de Nationale Sportweek en gebruiken om je vereniging in de schijnwerpers te zetten en te promoten. Je vindt de campagnetoolkit hier.