Uitnodiging ASM-OldStars instructeur/trainerscursus OldStars Sport op 14 september en 28 september 2021 in Almere

Uitnodiging ASM-OldStars instructeur/trainerscursus OldStars Sport op 14 september en 28 september 2021 in Almere

Graag nodigen we je namens het Nationaal Ouderenfonds en Athletic Skills Model (ASM) van harte uit deel te nemen aan de trainerscursus tot ASM-OldStars instructeur. Deze trainerscursus is met name geschikt voor iedereen die als trainer/begeleider actief is of wil worden, binnen een OldStars sportvariant als hockey, handbal, tennis, korfbal, rugby, tafeltennis en/of basketbal. Na het succes van de OldStars opstartcursus wordt nu een vervolg gegeven via deze trainerscursus tot ASM-OldStars instructeur/ trainer. Uit ons onderzoek blijkt dat veel trainers en begeleiders de wens hebben om in een training van OldStars Sport te kunnen differentiëren aan de hand van het ASM.

Deze trainerscursus bestaat uit 2 dagen en wordt gehouden op 14 september en 28 september 2021, van 9.30-15.30 uur bij en deze wordt aangeboden door de grondlegger van het ASM, René Wormhoudt. Deze cursus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt ondersteund door een 6- tal sportbonden, te weten: KNLTB, Rugbybond Nederland, NTTB, NHV, KNKV en KNHB.

Klik hier voor meer informatie over de cursus. 

Hoe ziet het programma van de trainerscursus eruit?

Duur van de cursus                        12 contacturen
Tijdstip aanvang                              09:00 uur (inloop met koffie/thee) en 09.30 start
Tijdstip einde                                   15:30 uur
Locatie                                                Topsportcentrum Almere,

Adres : Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere

Accommodaties                       Besprekingsruimte voor het theoriegedeelte
                                                 Binnenhal en eventueel kunstgrasveld buiten, kleedkamer en douchefaciliteiten.

Vereiste kleding                      Sportieve kleding en schone sportschoenen voor binnen en kunstgrasschoeisel voor buiten.

Bij de vereniging kun je gratis parkeren. Het programma van de cursus start om 09:30 uur. Het programma heeft een theoriegedeelte (binnen) en een praktijkgedeelte (buiten). De cursus is zowel van theoretisch als praktisch van aard. 

OldStars licentie
Voor het volgen van de trainerscursus ontvang je een certificaat, de OldStars licentie. De accreditatiepunten worden in overleg met de aangesloten sportbonden aangevraagd. 

Vragen/aanmeldingen
Aanmelden voor de cursus kan alleen via deze via de inschrijflink op de OldStars website (zie agenda). Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over de opstartcursus graag contact opnemen met team OldStars Sport via info@oldstars.nl.

Bekijk ook onze FAQ pagina via deze link