Vacature Regio Contactpersoon Arbitrage

Vacature Regio Contactpersoon Arbitrage

Binnen het Nederlands Handbal Verbond (NHV) zijn er op het gebied van arbitrage meerdere Regio Contactpersonen. Zij ondersteunen als vrijwilliger de medewerker arbitrage bij de aanstelling van scheidsrechters op wedstrijden. Het bondsbureau is op zoek naar een nieuwe Regio Contactpersoon voor de regio Noord-Holland Noord.

Wij zoeken iemand die voldoet aan het volgende profiel:

  • Woonachtig in de regio Noord-Holland Noord
  • Actief (geweest) als scheidsrechter in de wedstrijdsport
  • Groot netwerk binnen de handbalsport

Waarin biedt de Regio Contactpersoon ondersteuning:

  • Controle van de concept indeling van de medewerker arbitrage
  • Her-aanstelling van scheidsrechters op wedstrijden
  • Bereikbaar in het weekend bij calamiteiten
  • Onderhoud contact met scheidsrechters in de regio

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan arbitrage binnen het handbal? Een korte motivatiebrief kan tot en met zondag 19 september ingestuurd worden naar het e-mailadres: official@handbal.nl. Voor vragen over de vacature en/of de procedure kan contact opgenomen worden met Anne Wil van Tongeren op 0630067818.