Opleiding ‘Besturen met Impact’ start weer in september!

Opleiding ‘Besturen met Impact’ start weer in september!

Ben jij bestuurslid bij een handbalvereniging en wil je jezelf dit seizoen verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de opleiding ‘Besturen met Impact’. Deze opleiding wordt georganiseerd vanuit de KNVB, maar staat ook open voor deelname vanuit alle andere sporten. Het is vooral deze diversiteit van de deelnemers die de opleiding zo leuk en waardevol maakt!

In september start Besturen met Impact op verschillende plekken in het land. De opleiding duurt 4 avonden van 19:00 tot 22:00 uur en de studiebelasting is totaal ongeveer 40 uur (verspreid over 4 maanden). Afgelopen seizoen hebben 9 handbalbestuurders hun diploma Besturen met Impact in ontvangst mogen nemen. Zij waren allen erg enthousiast over de opleiding en raden hem dan ook zeker aan.

Kijk hier voor de locaties, startdata en andere informatie. De komende weken worden er waarschijnlijk nog extra locaties toegevoegd.

Deelname aan Besturen met Impact kan in de meeste gevallen volledig betaald worden vanuit het lokale Sportakkoord. Neem hiervoor even contact op met de lokale adviseur sport in jouw gemeente of via sportakkoord@nocnsf.nl.