Haardhout.com blijft partner TeamNL Handbaldames tot Parijs 2024

Haardhout.com blijft partner TeamNL Handbaldames tot Parijs 2024

Het Nederlands Handbal Verbond en Haardhout.com hebben het sponsorcontract verlengd tot en met de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Het bedrijf is al sinds 2015 trouwe partner van de TeamNL Handbaldames.

Voor Gert Sikkema, eigenaar van Haardhout.com, is het besluit om het team te blijven ondersteunen gebaseerd op twee pijlers. Ten eerste omdat het een geweldig team is dat al ruim zeven jaar tot de wereldtop behoort en een geweldige uitstraling heeft. Een tweede reden is dat door de samenwerking met de TeamNL Handbaldames de naamsbekendheid
van Haardhout.com enorm gegroeid is. Wij zijn ontzettend trots dat we momenteel marktleider zijn in Nederland. Wij staan dan ook volledig achter het motto “One team one dream” en willen het team ondersteunen naar nieuwe successen de komende jaren.

Algemeen Directeur van het NHV, Sjors Röttger, is trots op de verlengde samenwerking: ‘’Haardhout.com is al geruime tijd partner van de TeamNL Handbaldames en er is sprake van een fijne samenwerking. Dankzij hun bijdrage kunnen onze Dames optimaal presteren. Het is mooi om te zien dat het partnership is verlengd tot 2024.’’

Meer informatie over Haardhout.com vind je hier.