Handbalclinics tijdens NK Stoepranden 2021

Handbalclinics tijdens NK Stoepranden 2021

Doe jij ook al aan stoepranden? Binnenkort is het weer tijd voor het Nederlands Kampioenschap Stoepranden. Het NK vindt plaats op zondag 19 september tussen 10.30 uur en 15.30 uur in het Openlucht Museum in Arnhem. HandbalNL verzorgt die dag verschillende activiteiten, zoals clinics van tophandballers. De dag staat volledig in het teken van spelen, bewegen en ontmoeten. 

De afgelopen maanden vonden er 100 lokale voorrondes plaats waarvan ruim 30 georganiseerd door handbalverenigingen. In de finale strijden kinderen uit meer dan 100 plaatsen om de titel ‘Kampioen Stoepranden 2021’. Stoepranden is een laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel in beweging zijn. De spelers proberen de bal op de stoeprand van de tegenstander te gooien. Er wordt een punt verdient als de bal de rand raakt en weer terugrolt of stuit naar jouw helft. De spelregels zijn vrij eenvoudig.

HandbalNL organiseert tijdens het evenement op drie verschillende plekken side events. Zo kan je een clinic volgen van tophandballers, Goalcha spelen, testen hoe hard je kan gooien of hoe goed je kan richten op het gatendoek.

We hopen je 19 september ook te zien!