Kaartverkoop Nederland-Wit Rusland dinsdag 21 september van start

Kaartverkoop Nederland-Wit Rusland dinsdag 21 september van start

Wegens technische problemen met de ticketshop gaat de kaartverkoop om 16:00 uur van start. 

De kwalificatiewedstrijden voor het EHF EURO 2022 gaan van start. Op woensdag 6 oktober spelen de TeamNL Handbaldames de eerste wedstrijd tegen Wit-Rusland. Op dinsdag 21 september om 16:00 uur gaat de kaartverkoop van start. Tickets zijn te koop via https://www.handbal.nl/tickets/ en kosten €9 voor kinderen tot en met 15 jaar en €15 voor volwassenen.  De wedstrijd wordt om 18:00 uur (deuren open om 16:00 uur) gespeeld in het Topsportcentrum in Almere. 

Het evenement zal plaatsvinden conform de richtlijnen van het RIVM. Toeschouwers vanaf 13 jaar moeten in het bezit zijn van een Corona-vaccinatie-, -herstel- of recent –testbewijs.

De TeamNL Handbaldames zijn bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2022 in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro ingedeeld in een poule met Duitsland, Wit-Rusland en Griekenland. Tegen iedere tegenstander wordt een keer uit en een keer thuis gespeeld. De twee beste landen in de poule plaatsen zich voor het eindtoernooi, waar in totaal zestien landen aan deelnemen. Het EK vindt plaats van 4 november t/m 20 november 2022. De speelsteden zijn Celje, Podgorica, Skopje en Ljubljana.

We hopen jullie bij de wedstrijd te zien!