Waar is de wedstrijd Griekenland – Nederland te zien?

Waar is de wedstrijd Griekenland – Nederland te zien?

De TeamNL Handbaldames zijn het kwalificatietraject voor het EK 2022 goed gestart. Ze wonnen de eerste wedstrijd met 38-27 tegen Wit-Rusland in een vol Topsportcentrum in Almere. Zondag 10 oktober staat de uitwedstrijd tegen Griekenland op het programma. Om 16:00 uur Nederlandse tijd klinkt in Heraklion, Kreta het beginsignaal. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 13 en Ziggo Sport Docu. 

De ploeg van bondscoach Monique Tijsterman is bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2022 in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro ingedeeld in een poule met Duitsland, Wit-Rusland en Griekenland. Tegen iedere tegenstander wordt een keer uit en een keer thuis gespeeld. De twee beste landen in de poule plaatsen zich voor het eindtoernooi, waar in totaal zestien landen aan deelnemen. Het EK vindt plaats van 4 november t/m 20 november 2022. De speelsteden zijn Celje, Podgorica, Skopje en Ljubljana.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.