NHV verlengt met Deventrade en gaat over naar het merk Stanno

NHV verlengt met Deventrade en gaat over naar het merk Stanno

Al vanaf 1996 is Deventrade trouwe partner van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Het merk hummel verzorgt sinds die tijd de trainings- en wedstrijdtenues voor de TeamNL handbaldames, – heren en Jong Oranje. Vanaf december 2021 wordt er geswitcht naar een ander merk uit het portfolio van Deventrade; Stanno. Het NHV kan met topmerk Stanno het partnership met Deventrade verder uitbreiden en nieuwe energie in blazen.

“Wij zijn er trots op dat we het 25-jarige partnership met Deventrade verlengen en we kijken er naar uit om het merk Stanno samen verder op de kaart te zetten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze TeamNL selecties samen met Stanno het design van onze tenues kunnen opmaken, wat bijdraagt aan de krachtige uitstraling van het merk en onze teams!”, aldus algemeen directeur Sjors Röttger.

Leading in teamwear
Stanno is toonaangevend in de wereld van teamsport en sponsort al jaren diverse clubs en teams op het hoogste niveau nationaal en internationaal. Het Dutch Design merk levert kleding van hoge kwaliteit, met veel keuze voor special design en onderscheidt zich door de internationale benadering. De shirts voor de teams worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen, een mooie stap van Stanno richting sustainability. Als sportmerk kent Stanno de sportwereld als geen ander en Stanno is dan ook de ideale match voor het Nederlandse Handbal Verbond.

Nieuwe tenues op WK en EK
In nauwe samenwerking met het design team van Deventrade heeft het NHV nieuwe team tenues ontwikkeld. De nieuwe tenues van de dames zijn te bewonderen bij het WK in Spanje dat begin december begint. De heren treden een maand later aan in hun nieuwe tenues op het EK in januari 2022 in Hongarije en Slowakije. Ook de directie van Deventrade kijkt uit naar de vernieuwde samenwerking. Olaf Pothoven, algemeen directeur: “Het NHV en Deventrade hebben ruim 25 jaar een unieke en prettige samenwerking met het merk hummel gehad. Om het partnership verder uit te breiden, is er samen voor gekozen om over te stappen naar Stanno. Deventrade kan met het merk Stanno de samenwerking nu ook internationaal uitdragen. Wij kijken uit naar een veelbelovende toekomst!”