Aanmelden Bondsvergadering en afscheid voorzitter NHV

Aanmelden Bondsvergadering en afscheid voorzitter NHV

Op zaterdag 27 november 2021 vindt de bondsvergadering van het NHV plaats.

De vergadering wordt een hybride vergadering en vindt plaats in het Van der Valk Hotel Breukelen (Stationsweg 91 te Breukelen). De vergadering is dus zowel fysiek als digitaal te volgen. De vergadering start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Fysieke aanwezigheid
Om deze vergadering fysiek bij te wonen geldt een aanmeldplicht en gelden de kaders voor het testen voor toegang. Alle belangstellenden kunnen zich aanmelden via bestuur@handbal.nl

We hopen zoveel mogelijk mensen weer face to face te ontmoeten.

Digitaal
Om de vergadering thuis te volgen en mee te chatten krijg je van ons een inloglink nadat je jezelf hebt aangemeld via directie@handbal.nl

Naast je naam graag ook een e-mailadres en je 06-nr vermelden in verband met het doorsturen van de link en het stemmen. Geef tevens hierbij ook aan of je stemgerechtigd bent.

Personen die stemgerechtigd zijn, dienen zich ieder jaar weer apart te registreren in Sportlink.

Afscheid voorzitter Tjark de Lange
Tijdens de bondsvergadering treedt Tjark de Lange terug als voorzitter van het Nederlands Handbal Verbond. Tjark heeft 10 jaar lang richting gegeven aan de koers van het NHV. Daarmee heeft hij een niet te onderschatte bijdrage geleverd aan de positie van het NHV op dit moment. Een gezonde, vitale en bruisende sportbond met sterke verenigingen.

Na afloop van de bondsvergadering willen we Tjark hiervoor bedanken en iedereen de gelegenheid geven dat eveneens te doen tijdens een receptie (aanvang 16.00 uur)

Verenigingen en relaties ontvangen hiervoor een afzonderlijke uitnodiging.