Nederlandse clubs gaan verder in de European Cup

Nederlandse clubs gaan verder in de European Cup

Komend weekend en volgend weekend komen er weer Nederlandse teams in actie in de European Cup. Elke ploeg komt deze ronde twee keer in actie tegen dezelfde tegenstander. De clubs gaan strijden voor een plek in de kwartfinales van het toernooi.

De Nederlandse clubs die gaan spelen voor een plekje bij de laatste zestien zijn: JuRo Unirek VZV, Westfriesland SEW, H.V. Quintus, Cabooter HanbaL Venlo.

De dames van JuRo Unirek VZV DS beginnen met een uitwedstrijd in Noord-Macedonië tegen WHC Vardar. Één week later staat voor hen de thuiswedstrijd op het programma. Cabooter HandbaL Venlo reist voor haar eerste wedstrijd af naar Zwitserland waar ze het opnemen tegen LK Zug Handball. De week daarop ontvangen ze de Zwitsers in Venlo. H.V. Quintus DS zal op het vliegtuig naar Malaga stappen waar ze twee wedstrijden op rij spelen tegen Costa del Sol Malaga. Het team van Westfriesland SEW DS blijft deze speelronde op Nederlandse bodem en speelt twee thuiswedstrijden tegen Maccabi Arazim. 

Speelschema:

13-nov

17.00

WHC Vardar

JuRo Unirek VZV DS

Uit

13-nov

18.00

LK Zug Handball

Cabooter HandbaL Venlo

Uit

13-nov

18.00

Costa del Sol Malaga

H.V. Quintus DS

Uit

14-nov

18.00

Costa del Sol Malaga

H.V. Quintus DS

Uit

19-nov

20.00

Westfriesland SEW DS

Maccabi Arazim Ramatgan

Thuis

20-nov

18.30

Cabooter HandbaL Venlo

LK Zug Handball

Thuis

20-nov

19.00

Westfriesland SEW DS

Maccabi Arazim Ramatgan

Thuis

20-nov

19.00

JuRo Unirek VZV DS

WHC Vardar

Thuis