Kaartverkoop WK 2021 dames en EK 2022 heren

Kaartverkoop WK 2021 dames en EK 2022 heren

Over iets minder dan een maand verdedigen de TeamNL Handbaldames hun wereldtitel op het wereldkampioenschap in Spanje. Het WK vindt plaats van 3 december tot en met 19 december. Nederland is ingedeeld in groep D met Puerto Rico, Oezbekistan en Zweden. Wil jij hier nou ook bij zijn? 

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt via de Spaanse organisatie van het toernooi. De tickets zijn te verkrijgen per speelstad. Nederland speelt alle poulewedstrijden in Torrevieja. Als je hebt gekozen voor een speelstad kun je kiezen uit dagtickets of een groeppas. Met de dagtickets heb je toegang tot alle wedstrijden die de betreffende dag worden gespeeld. Als je kiest voor een groeppas kan je kiezen voor welke groep jij een pas wil en daarmee kun je naar alle wedstrijden uit die groep. Nederland is ingedeeld in groep D. Als de dames bij de eerste drie in de poule eindigen gaan ze door naar de Main Round. De wedstrijden van Nederland worden dan gespeeld in Castelló. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wedstrijdschema WK

  • Nederland – Puerto Rico 18:00 uur             vrijdag 3 december
  • Oezbekistan – Nederland 18:00 uur            zondag 5 december
  • Nederland – Zweden 20:30 uur                    dinsdag 7 december

 

Kaartverkoop EK Heren
In januari nemen de TeamNL Handbalheren voor de tweede keer in de geschiedenis deel aan het Europees Kampioenschap. Het EK vindt plaats van 13 januari tot en met 30 januari in Hongarije. Nederland is ingedeeld in poule B met Hongarije, IJsland en Portugal. Wil jij de mannen aanmoedigen in Hongarije?

Kaartverkoop
De kaartverkoop van het toernooi loopt via de EHF. Kaarten zijn te verkrijgen per speelstad. Nederland speelt alle wedstrijden in Budapest. Als je kiest voor Budapest kun je kiezen voor een ‘package’ en ‘dagtickets’. Als je kiest voor een pakket heb je keuze uit Venue, Group Round en Main Round. Bij een ‘Venue’ pakket krijg je toegang tot alle wedstrijden die in Budapest worden gespeeld. Met een ‘Group Round’ pakket heb je toegang tot alle groepswedstrijden van poule B. Het ‘Main Round’ pakket is geldig voor alle wedstrijden van groep I, mocht Nederland de poulefase doorkomen dan zitten ze in deze groep. Het is ook mogelijk om dagtickets te kopen, hiermee krijg je toegang tot alle wedstrijden die op de betreffende dag worden gespeeld. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Wedstrijdschema EK:

  • Hongarije – Nederland 20:30 uur          donderdag 13 januari
  • Ijsland – Nederland 20:30 uur                zondag 16 januari
  • Nederland – Portugal 20:30 uur             dinsdag 18 januari